Hier treft u modulen aan die met "werken in algemene zin" te maken hebben of met "managementvaardigheden".Tevens treft u een aantal psychologische tests aan. 

Dit pakket bevat de niet vakspecifieke basis voor personeelsleden in de tandartspraktijk! Het pakket is niet alleen geschikt voor tandartsassistenten, maar bijvoorbeeld ook voor receptionisten of office managers. De modules in het pakket zijn te gebruiken om tot een goede grondhouding te komen en vaardigheden sterk te verbeteren. Het niveau zal variëren van mbo tot hbo. Enkele modulen zullen ook voor tandartsen interessant zijn.

Inhoud:

 1. Feedbackvaardigheden
 2. Timemanagement
 3. Klantgerichtheid
 4. E-mail: wat is professioneel en hoe ga je ermee om?
 5. Interesse hebben en aandacht en begrip tonen.
 6. Agressie, hoe en wat?
 7. Samenwerken & Overleggen   
 8. Presenteren
 9. Plannen en organiseren
 10. Integriteit
 11. Veiligheid, instructies en procedures
 12. Met druk en tegenslag omgaan

De cursus behandelt de Meldcode Kindermishandeling: wat houdt de meldcode in, hoe gaat u er mee om op uw werkplek en hoe kunt u een protocol opstellen voor uw organisatie. Er bestaan verschillende cursussen op dit gebied. Na lang zoeken hebben wij voor u de cursus geselecteerd die veel door leerkrachten gebruikt wordt. Deze cursus is gevalideerd, inhoudelijk sterk, praktisch toepasbaar en goed te begrijpen.

Al sinds 1994 is bedrijfshulpverlening (BHV) in organisaties verplicht. Toch weten heel veel mensen niet of nauwelijks wat BHV betekent of onderkennen ze niet het belang ervan voor hun organisatie.

Dit pakket bestaat uit 8 modulen en is zeer compleet. Het biedt u alle facetten van de BHV aan. Naast deze theoretische scholing is een praktische scholing gewenst. Hiermee kan het erkende NIKTA diploma verkregen worden!

1. Noodsituatie

2. Spoedeisende hulp, reanimatie en verstikking

3. Spoedeisende hulp, overige

4. Niet-spoedeisende hulp

5. Brand

6. Brand blussen

7. Ontruimingsplan

8. Ontruiming uitvoeren